Even voorstellen: José Schuurmans

Ben je op zoek naar haarcosmetica met respect voor mens en natuur? Maar heb je geen tijd en geduld om de zoektocht zelf aan te gaan?

Of zie je door het bos de bomen niet meer? En vind je er niets aan om alles zelf uit te zoeken?

Wat goed dat ik het wel leuk vind om op ontdekkingsreis te gaan. Mijn voldoening is groot als ik mijn klanten een nieuw kwalitatief en duurzaam product kan voorstellen.

Ik ben José Schuurmans, het gezicht achter Nature Kapperswinkel. 

José Schuurmans. Specialist in natuurlijke haarverzorging/kleuring.

EIGEN KAPSALON

Vroeger had ik mijn eigen kapsalon. Het was voor mij een erezaak om mijn klanten te verwennen met kwaliteitsproducten. Daarom werkte ik alleen met de gerenommeerde kappersmerken.

Gezondheidsredenen brachten een kanteling in mijn leven teweeg. Ik wilde bewuster door het leven gaan. Mijn lichaam met meer respect behandelen.

Ik stopte met roken, werd vegetariër en koos voor de alternatieve geneeskunde.

KWALITEIT

Ook op het professionele vlak maakte ik een ommezwaai. De bewustwording zorgde ervoor dat het begrip kwaliteit voor mij een andere invulling kreeg. Mijn klanten beleefden een voor die tijd unieke ervaring in mijn salon. De geur van wierook vulde de ruimte en een weldadige hoofdmassage bood hen een moment van ultieme ontspanning.

In 1997 behoorde ik tot de pioniers onder de natuurkappers. Toch was ik genoodzaakt om mijn zaak een aantal jaren later te sluiten. Die moeilijke periode bood me de kans om een nieuw pad te volgen.

ONDERSTEUNING

Stilaan werd mijn missie duidelijk. Ik ontzorg milieu- en gezondheidsbewuste professionals en particulieren. Vanuit mijn ervaring weet ik dat de zoektocht naar duurzame haarproducten een tijdrovende en energievretende klus is. Zeker in combinatie met een eigen salon.

Ik investeer dus graag mijn tijd en energie om particulieren en professionals een handje te helpen. En verlaag zo de drempel om met ecologisch verantwoorde haarcosmetica te werken.

Ben jij geïnteresseerd in duurzame haarproducten? Neem dan zeker een kijkje op mijn webshop.

5/5
Heb dit dadelijk aan een aantal vrienden mogen doorsturen omdat ze zo onder de indruk waren van mijn krullen. Mijn krullen zijn nog nooit zo schoon en zonder pluis geweest.
Klaasje

Organische producten

De meeste producten van onze productielijn Rodolphe & Co zijn  ECOCERT gecertificeerd.

Complete haarverzorging

Share