Hoe kunnen we helpen?

Overstappen

Je bent hier:
< Alle onderwerpen

Eenvoudig overstappen via Nature Kapperswinkel

Veertig jaar ervaring en succes hebben OLIEBE gemaakt tot belangrijkste Europese fabrikant van plantaardige haarkleuren voor het professionele  kapsalon.

Er is inmiddels veel ervaring bij het begeleiden van kappers naar het werken met OLIEBE. Soms stappen kapsalons helemaal over, soms bieden zij OLIEBE in aanvulling op reguliere producten.

Nature Kapperswinkel is exclusieve importeur voor OLIEBE in België. Zij biedt alle kappersproducten van dit merk, maar ook begeleiding bij het overstappen.

Praktische begeleiding door José Schuurmans

José Schuurmans van Nature Kapperswinkel heeft zelf jarenlang haar eigen kapsalon gerund en is goed bekend met de dagelijkse praktijk. Zij begeleidt je graag bij de overgang van chemische kleuring naar plantaardig haarkleuren, zodat dit zonder problemen en succesvol verloopt.

Voor professionele kappers die OLIEBE willen gaan gebruiken hebben we de meest voorkomende vragen op een rij gezet in OLIEBE voor de professionele salon.

Intensieve korte training, royale begeleiding

Overstappen naar OLIEBE betekent dat je de trainingsdata kiest die bij je passen. Je volgt een tweedaagse training in het trainingscentrum in Den Haag. Met het startpakket ga je vervolgens aan de slag in je salon. Je krijgt een uitgebreide set met instructiemateriaal mee.

Regelmatig worden live en online masterclasses georganiseerd waardoor je je vaardigheden op het gebied van haar kleuren met OLIEBE eenvoudig verder ontwikkelt.

Gezamenlijke promotie in de regio

Nature Kapperswinkel verzorgt ook promotionele activiteiten voor OLIEBE in de verschillende regio’s in België. Je kunt daaraan desgewenst deelnemen.

Speciale verzorgingsproducten, ook voor huidproblemen

Veel salons weten niet dat OLIEBE ook een aantal prima huid- en haarverzorgingslijnen heeft

Voor salons die veel klanten hebben met huidproblemen of een gevoelige huid is de Terre du bonheur lijn belangrijk. Deze lijn is geschikt voor mensen met eczeem of allergie, psoriasis of dermatitis, voor een schilferende, geïrriteerde of jeukende huid. Maar ook voor mensen met een ziekte die de huid tijdelijk extra gevoelig maakt of voor vrouwen die zwanger zijn.

Het werken met OLIEBE haarkleuring is GEEN voorwaarde om deze producten op te kunnen nemen in de kapsalon.

Contact

Indien je interesse hebt om met OLIEBE te werken, neem dan contact op met José Schuurmans. 

Share
Inhoudsopgave